Welkom bij Youngwines!

Youngwines heeft maar één doel en dat is de beste wijnen en pakketten voor de laagst mogelijke prijs.

Wij concentreren ons dan ook maar op één ding: absolute topwijnen en pakketten aanbieden tegen sensationeel lage prijzen! Dankzij een scherp inkoopbeleid en een uiterst efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij dit realiseren. Bij ons geen: fysieke winkels, dure vertegenwoordigers of kostbare reclamecampagnes. Al deze besparingen investeren wij in een acceptabele prijs/kwaliteitsverhouding, voor zowel de consument als de HORECA en bedrijven.

De lekkerste wijnen en originele cadeaupakketten voor de beste prijs/kwaliteit vanuit uw luie stoel

Slepen met wijndozen, winkel in winkel uit voor een origineel cadeau? Dat is bij ons niet nodig! 24 uur per dag kunt u op youngwines.nl uw order plaatsen en binnen een dag heeft u de bestelling in huis. Wij hebben voor u de lekkerste wijnen onder de 10 euro geselecteerd en hebben diverse originele cadeaupakketten in combinatie met wijn en een recept. Deze zijn afkomstig uit alle toonaangevende wijnlanden over de hele wereld. Zowel wijn, accesoires en cadeaupakketten kunt u bij youngwines bestellen voor zeer lage prijzen! Ook voor bedrijven, relatiegeschenken en HORECA.

Onze historie

Wij zijn 2 broers geboren en getogen in de foodbusiness, beiden hebben wij hotelschool afgerond en hebben een passie voor lekker eten en drinken. Hieruit is het idee ontstaan om voor u op zoek te gaan naar lekkere wijnen en originele pakketten in combinatie met de wijnen en gerechten uit diverse landen. Met ruim 40 jaar ervaring in de HORECA vonden wij het tijd om deze passie met u te delen, en de ervaring om te zetten in mooie producten met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Zowel voor particuliere klanten, HORECA en bedrijven.